Inkludera mera! En kurs i tillgänglighet.

Nu släpps datumen för vårens kurser i tillgänglighet. Detta är ett nytt samarbete jag har tillsammans med Åsa Gustafsson och företaget Futurista. Kommer att bli en kanonbra kurs, som du såklart inte får missa.

 

Se info här nedan:

Vill ni skapa mångfald på riktigt? Försäkra er om att nå ut till alla kunder och stärka ert varumärke genom inkludering för alla funktionsvariationer? Om svaret är ja – då är det här kursen för er!

 

Genom kursen Inkludera mera får du inspiration och konkreta verktyg för att skapa en verksamhet som välkomnar och tillvaratar alla funktionsvariationer. Vi varvar teori med interaktiva övningar och metoder. Kursen tar dig från lagstiftning om bristande tillgänglighet som diskriminering till fokus på att det som är nödvändigt för några är bra för alla.

 

När:    Onsdag 10 februari 2016

Eller    Onsdag 13 april 2016

Plats:   IOGT-NTO-gården i Klara

Klara Södra Kyrkogata 20

111 52 Stockholm

Tid:     11.30-17.00

Övrigt:      Lokalen är tillgänglig med hörslinga, hiss och tillgänglig toalett.

Pris:    3700 kr per person exklusive moms.

I priset ingår lättare lunch, fika och kursmaterial.

 

Anmälan: info@futurista.se

Senast den 1 februari 
för kurs den 10 februari 2016

Senast den 4 april 
för kurs den 13 april 2016

Anmälan är bindande. Det är möjligt att överlåta sin plats till någon annan. Om det blir färre än 6 deltagare kommer kursen att ställas in. Vid inställd kurs får ni pengarna tillbaka.

 

Åsa Gustafsson

Företagsekonom, konsult och föreläsare. Har flera års erfarenhet av att utveckla metoder och tips för tillgängliga organisationer. Åsa har skrivit boken 10 tips för tillgänglighet. Åsa har själv ingen funktionsnedsättning utan brinner för tillgänglighet som ett kvalitetsarbete som både individer och företag tjänar på.

 

Anna Bergholtz

Journalist, föreläsare och författare. Brinner för mångfald och delaktighet. Belönats med ”inklusionspriset” för sin förmåga att inkludera människor med funktionsnedsättning i samhället. Känd som Sveriges första blinda filmrecensent och som ”Blindchick” efter medverkan i radions P3. Anna förlorade synen i vuxen ålder och har upplevt båda sidor; att kunna se och uppfylla normen samt att vara blind och normbrytande.