Julerbjudande – mina barnböcker Trubbel och Fina fisken

Dela inlägget:

Facebook
LinkedIn
X

Julklappstips! Nu erbjuder jag mina böcker Trubbel och Fina fisken till rabatterat pris. Beställ direkt från mig och få boken/böckerna signerade.

Trubbel

Bokomslag för barnboken Trubbel. Gult omslag med en brun labrador som har den vita selen på sned. Illustratör Emmalill Frank.

Bild: Bokomslag för barnboken Trubbel som kom ut 2012.

Trubbel är en bångstyrig liten valp. Han och hans syskon ska bli ledarhundar. Trubbel vet inte riktigt vad en ledarhund gör, men han förstår att det är ett viktigt uppdrag och han vill så gärna lyckas. Men hur ska det gå för Trubbel som älskar hyss och bus mest av allt?

Kapitelbok med bilder. För högläsning eller egenläsning. Från ca 5 år och uppåt.

Illustratör: Emmalill Frank

Pris: 109 kr

Finns även som ljudbok I MP3-format på cd, pris: 100 kr

Fina fisken

Bokomslag för barnboken Fina fisken. Fiskar och bläckfiskar framför en grotta under vattnet. Illustratör Emmalill Frank.

Bild: Bokomslag för barnboken Fina fisken som kom ut 2012

Flora Forell ser inte ut som andra. I skolan blir hon retad av klasskompisarna. Men en dag under en utflykt förändras allt. Fina Fisken är en bok om vänskap, mobbing och om att det är ”pang finemang” att vara annorlunda.

Bilderbok, för åldern ca 3-9 år.

Illustratör: emmalill Frank

Pris: 129 kr

Erbjudandet gäller tom julafton 24 december 2015. Vill du ha boken skickad till dig, observera att frakt tillkommer. Beställ senast 11 december för leverans före jul.

Bor du i Stockholm går det även att hämta boken hos mig i Enskede. Meddela om du har särskilda önskemål gällande signering.

Beställ på:

anna@annabergholtz.se