Konferencier för S:t Julianpriset även i år. Välkomna!

Kollagebild S:t Julianpriset. Tre bilder på rad. Den vänstra föreställer en person i rullstol som tar en selfie utomhus tillsammans med två andra personer. Mittenbilden en person med downs syndrom pratar med en annan person inomhus. Högra bilden Mikael Andersson, utan armar och ben föreläser med headset.

Internationella funktionshinderdagen den 3:e december börjar närma sig. För fjärde året i rad har jag fått äran att vara konferencier vid utdelningen av S:t Julianpriset på Kulturhuset i Stockholm. Priset delas ut av Stockholm stad och belönar arbetet med att inkludera människor med funktionsnedsättning i samhället. Kom gärna förbi och ta del av underhållning, föreläsning och såklart själva prisutdelningen. Fri entré med start kl. 13.00

Mer info om evenemanget:

Klockan 13.45 föreläser Mikael Andersson på temat “Tillgänglighet – en personlig reflektion från verkligheten”.

Med början klockan 15.00 delas årets S:t Julianpriser ut av socialborgarråd Åsa Lindhagen.

Priset delas ut i kategorierna:

– Fysisk tillgänglighet

– Tillgänglig information och kommunikation

– Arbetsgivaregenskaper

– Delaktighet

En utställning kommer att finnas som presenterar de nominerade verksamheterna.

Konferencier är Anna Bergholtz.

Datum: 3 december

Tid: 13.00-16.00

Plats: STUDION, Kulturhuset, Sergels torg 3