Kurs i att skapa mångfald på riktigt – 1000 kr rabatt

Två personer skakar hand i klassrumsmiljö. I suddig bakgrund syns en tjej med brunt långt hår sitta på en av bänkarna intill en kortklippt person. Ena personen i förgrunden har ljusröd t-shirt och den andra grå långärmad tröja. Båda ansiktena är delvis utanför bild.

‘Vill ni skapa mångfald på riktigt? Försäkra er om att nå ut till alla kunder? Stärka ert varumärke genom inkludering för alla funktionsvariationer? Om ja – då är det här kursen för er!

Obs! Boka före 31 december 2015 och få 1000 kr i rabatt.

Inkludera mera! Kurs i tillgänglighet för alla funktionsvariationer. Ett roligt måste.

Genom kursen Inkludera mera får du inspiration och konkreta verktyg för att skapa en verksamhet som välkomnar och tillvaratar alla funktionsvariationer. Vi varvar teori med interaktiva övningar och metoder. Kursen tar dig från lagstiftning om bristande tillgänglighet som diskriminering till fokus på det som är nödvändigt för några är bra för alla.

När: Onsdag 10 februari 2016 eller

Onsdag 13 april 2016

Plats: IOGT-NTO-gården i Klara

Klara Södra Kyrkogata 20

111 52 Stockholm

Tid: 11.30-17.00

Övrigt: Lokalen är tillgänglig med hörslinga, hiss och tillgänglig toalett

Pris: 3700 kr per person exklusive moms.

I priset ingår lättare lunch, fika och kursmaterial.

Anmälan: info@futurista.se

Senast den 1 februari 
för kurs den 10 februari 2016

Senast den 4 april 
för kurs den 13 april 2016

Obs! Anmälan är bindande. Din plats kan överlåtas till annan person om önskas. Om kursen ställs in vid för få anmälningar får du pengarna tillbaks.

Vi som håller i kursen är:

Åsa Gustafsson

Företagsekonom, konsult och föreläsare. Har flera års erfarenhet av att utveckla metoder och tips för tillgängliga organisationer. Åsa har skrivit boken 10 tips för tillgänglighet. Åsa har själv ingen funktionsnedsättning utan brinner för tillgänglighet som ett kvalitetsarbete som både individer och företag tjänar på.

Hemsida: www.futurista.se

Anna Bergholtz

Journalist, föreläsare och författare. Brinner för mångfald och delaktighet. Belönats med ”inklusionspriset” för sin förmåga att inkludera människor med funktionsnedsättning i samhället. Känd som Sveriges första blinda filmrecensent och som ”Blindchick” efter medverkan i radions P3. Anna förlorade synen i vuxen ålder och har upplevt båda sidor; att kunna se och uppfylla normen samt att vara blind och normbrytande.

Hemsida: www.annabergholtz.se