Kunder

Jag sittandes vid ett ståbord på en scen med två talare ståendes vid ett ståbord på en scen. I bakgrunden syns två projektordukar med text.

Bild: Moderator för konferens om kvotflyktingar år 2019. Föreläsare på
bilden är barnombudsmannen, Agneta Widerståhl och funktionshinderombudsmannen, Pia Ehnhage i Stockholm stad.

Sagt om mig:

”Vi upplevde Anna som otroligt professionell, noggrann och påläst. Med stor trovärdighet pratade hon om mångfald och inkludering och kryddade med egna erfarenheter som berikade och fördjupade förståelsen. Innehållet kändes aktuellt och det förmedlades på ett sätt som i sig var bra för deltagarna.”
Patricia Evans, Strategisk kompetensutvecklare, Systembolaget

”Att lyssna till Anna både berör och inspirerar, hennes föredrag innehåller både skratt och tårar och hon får lyssnaren att känna att allt är möjligt.”
Maria Bernström Printz, Utvecklingsledare universell utformning, Göteborg stad.

”Anna är duktig på att hantera alla slags inkluderings- och diskrimineringsfrågor och har en både kunnig och underhållande approach vilket gör det roligt att lyssna på vad hon har att tillföra och lära ut.”
Tove Möller, Mångfald och inkludering på Swedavia

”Det är alltid roligt att samarbeta med Anna. Med sitt stora engagemang, sin trygga och lättsamma personlighet har Anna genom åren bidragit till evenemang som varit mycket uppskattade av såväl publik, artister och andra medverkande som av arrangören själv. Anna gör noggrann research, är en fin samtalspartner och är frikostig med sitt kunnande och sina erfarenheter.”
Pia Ehnhage, Stockholm stad

Jag tillsammans med Prins Carl Philip och min ledarhund, en ljus labrador. I bakgrunden syns Globenarenan. Jag är iklädd mörk överdel och rutiga byxor, Carl Philip är klädd i mörk kostym.

Bild: Moderatorsuppdrag för en konferens anordnat av Arbetsförmedlingen. Här i pausen tillsammans med prins Carl-Philip, som var en av talarna.

”Samarbetet med Anna var professionellt från början till slut. Hon förberedde sig väl genom personliga samtal med alla talare under dagen, hade flera avstämningssamtal med mig som arrangör och detta byggde en trygghet och ett förtroende inför uppdraget. Uppdraget genomfördes med stort engagemang och helt utifrån vår överenskommelse så jag kan varmt rekommendera Anna och skulle själv gärna anlita henne igen.”
Victoria Lindmo, Landstinget Dalarna

”Anna modererade vårt Utvärderingsseminarie om satsningen Egen kraft på ett strålande sätt. Seminariet behandlade frågor om delaktighet för personer med funktionsnedsättning, frågor Anna är väl insatt i. Anna navigerade mellan olika perspektiv så att alla röster blev hörda och gav Arvsfondens funktionshindersatsning ytterligare en dimension. Vi är mycket nöjda och samarbetar gärna med Anna igen.”

Annica Tomas, Utvärderingsansvarig på Arvsfonden

”Vi är så nöjda och kan rekommendera utbildningen Inkludera mera, om Mångfald och tillgänglighet. Vi har fått en större medvetenhet om frågorna och hur viktigt det är med till exempel rätt utrustning i kursverksamheten. Anna och Åsa kompletterar varandra fint med olika perspektiv och erfarenheter.”
Kristina Heyman och Annica Palmér, Finansförbundet

”Ett av de bästa modererande jag upplevt. Lugnt och engagerande, gjorde mig nyfiken på vad som skulle komma … Trevliga presentationer av föreläsarna … upplevde Anna som varm och proffsig … Bra reflektioner och bra följdfrågor.”
Deltagare vid Bemötandedagen 2016

Jag sittandes längst fram i flyget med min ledarhund, en vit labrador som ligger på golvet framför sätet. Jag är iklädd svart polotröja och kjol.

Bild: Jag på väg till uppdrag sittandes på flyget med min ledarhund.

”Anna är fängslande och humoristisk som föreläsare. Hon berör funktionshinderspolitiska aspekter av kultur, media och  arbetsmarknad. Barnperspektivet lever i föreläsningar och i Annas barnböcker. Uppdragen som moderator präglas av noggranna förberedelser, känsla av närvaro på scen, kunskap och engagemang. Vänlig stämning och ett ledigt skratt är kännetecken för Annas agerande.”
Riitta-Leena Karlsson , Stockholm stad

”En riktig powerkvinna som ser på livet med glädje. Jag tycker själv att det är fantastiskt att hon tar upp dessa frågor om mångfald och att bli inkluderad, hon gör det på ett coolt och roligt sätt. En riktigt bra förebild och definitivt en person vi alla borde lyssna på och ta lärdom av.”
Sophie Gripenberg, deltagare vid event anordnat av Sensus

”Bästa moderatorn hittills …  när Anna pratar växer mina öron … trevligt, personligt, påläst, proffesionellt och intressant.”
Deltagare vid SKL:s Nationella Kvalitetsregisterkonferens

”Mycket nöjda! Anna är riktigt proffsig och en förebild för unga kvinnor.”
Huddinge kommun

”Anna öppnar ögonen på oss andra som ännu inte kommit så långt i vår personliga utveckling. En sann inspiratör som jag gärna stöter på igen!”
Deltagare vid kvinnoevent på Connecta

”Anna tog sig an sitt moderatorsuppdrag med entusiasm, lyhördet, goda förberedelser och research. Hon har lett vår rikskonferens på ett professionellt och seriöst sätt. Samtidigt har hon en stor glimt i ögat och hon har kunnat locka fram det bästa av de medverkande på scen. Anna har genom sina livserfarenheter tillfört vår konferens ytterligare en dimension som vi inte hade räknat med.”
ESF-rådet

En helt fantastisk föreläsning, och tjej! Att lyssna på hennes resa är så intressant, hon är så underbart positiv att det finns ingen chans att man inte går från föreläsningen med ett leende på läpparna och med en helt ny insikt på hur man ser på sitt eget liv.”
Lisa Montgomery, DMC Sweden

”Anna Bergholtz har bla. anlitats som föreläsare för blivande forskare om hur man sätter upp mål och når dessa i sitt liv. Hon är en engagerande föreläsare som bjuder på exempel ur den egna erfarenheten, något som inspirerat och gett hopp till många.”
Emil Erdtman, HSO handikappförbunden

”Annas framförande var mycket uppskattat av eleverna. Hon är personlig med mycket humor samtidigt som hon är professionell.”
Gustav Johansson, lärare på Academy Sinclair gymnasiet i Uddevalla

Jag iklädd svart och vit klänning, hållandes en mikrofon med manus på punktskrift framför mig.

Bild: Jag talar på Talarföreningens konvent.

Exempel på tidigare och befintliga kunder:

ABF

Abbvie

A-Bygg AB

Aftonbladet

Allas Veckotidning

Allmänna Arvsfonden

Amelia, tidning

Arbetsförmedlingen

Berga gymnasium, Eslöv

Connecta

Dagar i norr

Dagens Nyheter

DMC Sweden

Eiraskolan, Stockholm

ESF-rådet

Finansförbundet

Folkets hus, Umeå

FQ forum kvinnor och funktionshinder

Friends

Funkibator Ideell förening

Göteborgs stadsteater

Handikappförbunden, Funktionsrätt Sverige

Hydroskand AB

Idrottsförvaltningen, Stockholm

Kalmar Företagargrupp

Kanal 5

Kulturförvaltningen Göteborg

Kultur i väst

Lika Unika

Metro, tidning

Midroc AB

Myndigheten för delaktighet

Myndigheten för Vårdanalys

Nordens välfärdscenter

Ottar, tidning från RFSU

Post och telestyrelsen, pTS

Praktikertjänst AB

Region Skåne

Riksförbundet Unga med synnedsättning

Samordningsförbundet, Göteborg Väst

Sensus studieförbund

SKL Sveriges kommuner och landsting

Skånes dansteater

Socialpolitik, tidning

Sound Advertising Bureau (SAB), branschorganisation för Spotify, Acast, BauerMedia och Nent.

SR, Sveriges radio

Stockholms läns landsting, SLL

Stockholm stad

Stockholm skolors ungdomsmottagning

Stockholms universitet

Svenska kyrkan

Sveriges förenade studentkårer (SFS)

Svt Sveriges Television

Swedavia

Synskadades Riksförbund

Systembolaget

Sällsynta diagnoser

Tiohundra AB

Unga funkisar

Uppsala universitetssjukhus

Urkraft

UR Sveriges utbildningsradio

Visby lasarett