Moderator

Jag på scen bredvid ett vitt ståbord. Till höger om mig står Jan Jönsson, Socialborgarråd i Stockholm. Vi lyssnar på Håkan Leydner till vänster som pratar i mikrofon. Jag är klädd i en röd klänning under svart skinnjacka samt svarta strumbyxor och skor.

Bild: Uppdrag som konferencier vid utdelningen av S:t Julian-priset, Stockholm stads pris för att belöna arbetet som görs för att inkludera
människor med funktionsnedsättning. Stockholm stad har jag samarbetat med under många år. Här på bilden står jag intill Jan Jönsson, Socialborgarråd i Stockholm. Håkan Leydner från Hammarby Fotboll mottog pris inom kategorin ”Tillgänglig information och kommunikation”.

”Bästa moderatorn hittills … när Anna pratar växer mina öron … trevligt, personligt, påläst, proffesionellt och intressant”.
Deltagare vid SKL:s Nationella Kvalitetsregisterkonferens

(jag var moderator och inledde också konferensen med en föreläsning)

Jag leder allt ifrån panelsamtal, debatter, seminarier, konferenser till prisutdelningar. Allt gör jag med stort nöje, engagemang och med mitt unika perspektiv. Jag ser det som min uppgift att skapa trygghet på scen för alla medverkande och även inkludera publiken. Jag modererar även digitalt via till exempel Zoom.

Jag brinner extra för ämnen som berör följande:

Sociala frågor – Mångfald – Delaktighet – Inkludering – Tillgänglighet – universell utformning – Diskriminering – Social hållbarhet – Mänskliga rättigheter – Jämlikhet – Jämställdhet – Normkritik – Lika behandling – Intersektionalitet – HBTQ – Funktionshinder – Funktionsnedsättning – Funktionsvariation – integration – Bemötande – Skola/utbildning – Arbetsmarknad – Kultur – Media – Hälsa och sjukvård.

 

Jag som moderator och du som kund

Utifrån mångårig erfarenhet som journalist och moderator, skräddarsyr jag uppdraget tillsammans med dig som kund. Du väljer själv hur involverad du vill att jag ska vara. Jag kan vara med från början, planera upplägg med föreläsare och liknande eller komma in mot slutet när det mesta är klart. Dialogen oss emellan är av största vikt och jag lovar att göra mitt bästa för att ditt event ska bli precis så som du önskar det.

För att boka mig som moderator maila till anna@annabergholtz.se

 

Här kan du se exempel med mig som moderator:

Myndigheten för delaktighets konferens Delaktighetsdagen 2018

Sankt Julianpriset 2017

Public service konferens PS Funk

 

Jag intervjuar Louise Hoffsten på scen på S:t Julianpriset 2016Bild: S:t Julianpriset 2016 med mig som konferencier. Artist Louise Hoffsten.

Jag på scen med H.K.H Prins Carl Philip. Vi står vid varsitt ståbord. Han har på sig mörk kostym och jag rutiga byxor och en mörk tröja.

Bild: Jag som moderator på Arbetsförmedlingens konferens med H.K.H Prins Carl Philip som talare.

Jag som moderator på en stor scen med en projektorbild bakom. Jag har på mig em mörktvitrandig kjol, svarta stövlar och strumpbyxor.

Bild: Jag modererar SKL’s kvalitetsregisterkonferens.